måndag 13 januari 2014

Ordningen är återställd

Gomorron. Nu är allt som det skall igen. Både jag och Maggie är hemma, vardagen är tillbaka i det vanliga lunket.

I onsdags förra veckan var jag alltså ledig, för att ta igen mig lite efter resan. Det var inte många knop jag gjorde, mycket korsord blev det. Tvättade 5 maskiner tvätt tror jag, det var så skönt att få det ur världen med en gång. Natten mellan tisdag (då jag kom hem) och onsdag sov jag ca 11 h, helt slut.

Annat var det natten mellan onsdag och torsdag. Då sov jag 2,5 h. Klarvaken mellan 1 och 5.30. Jippe. Dagen var lite dimmig om man säger så... Jag sov lite bättre nästa natt och fredagen var lite lättare.

Direkt efter jobbet på fredagen tog jag bussen upp till Ellös. Vid den tiden på dagen kommer man inte längre än till Varekil, så där fick jag bli hämtad. Inte klokt att man inte kan ta sig från Mölndal till Ellös om man vill åka senare än kl 15.30 (ca).

Å vad det var mysigt att träffa Maggie igen! Hon har verkligen levt ett glidarliv där uppe hos mormor och morbror och det har inte gått någon som helst nöd på henne. Hon har sovit hos mormor varje natt, vilket hon inte gör hos mig (bara delvis)...

Morbror byggde ett fint staket till henne så att hon kunde vara ute på altanen:


Här har hon trivts. Lite katt-TV har det varit med alla småfåglarna, men hon har inte hoppat över.

Min kusin var också uppe på Ellös, hon bodde inne hos Marita, så vi hade en mysig helg allihopa. Igår eftermiddag bar det var hemåt och det var väldigt skönt att komma hem. Maggie är otroligt duktig i bilen, piper bara lite, men hon ser inte så nöjd ut.


Idag är jag nervös. I eftermiddag skall jag ta min första körlektion. Vi lär ju inte lämna Åbys parkering, men ändå... Lektion i morgon eftermiddag också, sen dröjer det tills nästa måndag.

Jag började ju med Dukan attack i onsdags, men bestämde mig för att bryta fredag kväll-söndag kväll. Inte lätt att åka bort och köra attack. Enligt uträkningen på den engelska hemsidan skall jag köra 6 dagars attack, så nu kör jag igen. Så skönt att vara på G igen!

Både Maggie och jag är nu invägda. Maggie väger 7,6 kg, d.v.s. hon har gått ner 0,6 kg sedan vi började med hennes dietmat varav 0,3 kg sen hon åkte till mormor för drygt 3 veckor sedan. Bra jobbat Maggie!! Själv har jag av någon mysko anledning lyckats gå ner 1,8 kg sedan i onsdags, trots att jag bröt attacken i helgen. Tack så mycket!

Jag skall försöka bättra mig med bloggskriveriet, det är en bra hjälp för mig när jag försöker med Dukan igen. Lovar! Ha en bra måndag och håll tummarna för mig 16.50-17.30 (eller kanske för körläraren...).

2 kommentarer:

 1. - Heja Lena!
  Du klarar säkert både bilkörning och Attackfasen fin fint:)
  Ser fram emot fler blogginlägg ;)

  // Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Hoppas jag med (på båda).

   Radera