tisdag 25 februari 2014

Livstecken

Gomorron. Länge sen sist. Sorry. Men frågan är om någon läser överhuvudtaget...? Statistiken säger ju så, men ingen kommenterar. Kanske för att jag skriver så sällan. En ond cirkel det där.

OS är slut. Synd, men samtidigt skönt, för jag får "mitt liv" tillbaka. Fastnade totalt i årets spel och lyssnade på det mesta på radio. Massa saker blev uppskjutna. Nu skall det väl bli tid att fixa med annat också... Läsa mer teori. Göra en ny blogg för kören. Två saker jag skjutit på.

Matmässigt går det så där. Fattar inte varför jag inte kan skärpa till mig. Jag stressar upp mig för minsta sak och då går allt baklänges. Så jag försöker släppa lite av kraven på mig själv. Vägning mycket mer sällan t.ex. Hatar när det känns så fel och motigt allting. Jag vill ju så gärna! Förstår mig inte på mig själv som sabbar för mig hela tiden. Ingen annan än jag blir ju lidande. Så knäppt!

Maggie mår bra. Det har blivit lite mindre pipande med aktivitetsbrädan som vi nu haft i 2 helger. Jag ger henne 4/5 av matportionen i skålen och resten sprider jag ut på brädan. I veckan beställde jag och fick en ny vattenkokare. Kartongen den kom i var en mycket rolig leksak. Den får vi spara!


Med körningen går det så där. Jag var på körskolan för en vecka sedan och vi kommer inte förbi kapitel 2 eller om det är 3. Växla upp och växla ner. Tyvärr blir det inte så mycket träning hemma då min syster har ett väldigt fulltecknat schema. Vi skulle kört i fredags och i lördags men nu har hon åkt på en megaförkylning, så det lär dröja ett tag. Jag skulle behöva en person till att köra med. Var hittar man det? :) Bara sticka ut en halvtimme fast mer ofta hade hade hjälpt mycket. Men det är väl bara att inse att det här med körkortet kommer att ta ett bra tag. Inte bara det att jag inte kan träna så ofta, jag behöver extra mycket träning för min hjärna är alldeles för gammal för att lära så mycket nytt... Snart kommer min syster dessutom att börja cykla till jobbet, så om jag vill köra då så får jag sätta mig på bussen och åka tvärs igenom stan hem till henne. Så vi kan väl satsa på körkort sommaren 2015 istället för sommaren 2014? :)

Ha en bra tisdag!

5 kommentarer:

  1. Jag läser oxå men har varit dålig på det på senaste tiden. Har själv kommit in i en viktsvacka o går bara upp hela tiden. Behöver motivation o den kommer kanske nu då våren har anlänt (bor i Malmö). Klart du fixar körkortet, min mor var i din ålder när hon tog sitt körkort, det tar längre tid att lära in men du ska se att det går. Lycka till!!! Kram Inger

    SvaraRadera
  2. Jag med... Inga kommentarer dock tills nu...

    SvaraRadera
  3. Tack för att du tog dig tid.

    SvaraRadera