tisdag 15 juli 2014

Sista veckan

Gomorron. Bara ett snabbt livstecken... vet inte om någon läser det jag skriver...

Nu är det bara 4 arbetsdagar kvar till semestern! Mycket att göra, och det gillar jag. Att inte ha något att göra på jobbet måste vara det tråkigaste som finns (nästan).

I helgen var jag på Ellös (som vanligt) och tog morronbussen ner igår morse. Funkar perfekt. Jag åker tillbaka på lördag morgon och stannar 1-2 veckor. Egentligen skulle städerskan komma på onsdag, men jag sköt på det en vecka. Nu kan jag packa allteftersom jag kommer på vad jag skall ha med mig. Packar gör jag i min nya, fina väska jag köpte i veckan:


Den köpte jag för lite av mina födelsedagspengar. Den ser inte så stor ut, men den är på 106 liter. Min förra, som handtaget gick sönder på, var på 90 liter. Det jag gillade med denna var att man bara packar i botten, alltså inte i locket. Så mycket enklare att stänga då. den kan också bli ännu större om man öppnar dragkedjan i locket. Den kostade 1.200 kr, men var nedsatt till halva priset.

Här kan ni också se hur fint det blev med duken jag fick av mormor i födelsedagspresent. Det är nästan så man undrar om inte någon varit och mätt min byrå... men det var bara tur att den passade så perfekt.


Det är jag på bilden längst till höger :)

Veckan innan hade jag fått en annan duk av mormor, den passar väldigt bra på vardagsrumsbordet.


Jag badade i lördags! 2 gånger! I havet! Det var kallt... i alla fall första doppet. Får se när jag badar nästa gång, det är ju inte så att jag har långt till havet när jag är i Ellös... Igår när jag kom hem från jobbet satte jag mig på altanen lite, fast där fanns inget hav :( När jag sitter på mormors altan så har jag havet precis utanför, det är som ett livselixir...

Oj, dags för frukost och sedan jobb. Bara 3 dagar med alarm kvar nu! Den traditionella bakgrundsbilden är givetvis på plats på jobbet:


Ha en bra dag!

4 kommentarer:

 1. Jag läser. Hälsningar brorsan.

  SvaraRadera
 2. jag tror att någon gillar blått

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha. Ja, jag gillar blått. Men det var inte jag som valde tapeterna i sovrummet, så var det när jag flyttade in :)

   Radera