fredag 17 oktober 2014

Dags för mammografi

Gomorron i höstmörkret. Om en timme skall jag iväg till Mölndals sjukhus för mammografi. Funderade just på när jag gjorde undersökningen förra gången, och då är det bra att ha en blogg :) December 2012 var det, så nästan 2 år sedan.

Förkylningen har inte gett med sig än, jag snörvlar och är hes fortfarande. Lite bättre varje dag, men det går långsamt. Detta var en seeeg förkylning! Axeln är inte bra den heller. I onsdags jobbade jag för mycket med armen, men jag gjorde sånt som jag absolut inte kunde göra med endast vänsterhanden (datorjobb). Igår satt jag med en hoprullad tröja i knät som jag vilade handen på/höll fast så att den inte skulle ramla ner, så då lyckades jag arbeta med bara vänstern nästan hela tiden. Detta skriver jag med bara vänster pekfinger, fort går det inte.

Jag frågade sjukgymnasten i måndags om jag förstört något då jag inte orkat göra mina övningar veckan jag var sjuk, men det hade jag inte. Bara försenat. Bra. Vill att det onda skall sluta nu....

Annars har det inte hänt så mycket. Jag har varit väldigt trött denna veckan och när jag gick till sjukgymnasten i måndags (kan fortfarande inte köra moppen p.g.a. armen) så blev jag fullständigt slut på den korta promenaden (1,8 km). Måste få upp pusten igen! Jag skall ta mig en lång promenad i helgen, om inte vädret är som det var igår (regn och rusk hela dagen).

I söndags var morbror Janne här och fixade lite med lådan och Maggies "annex". Ett litet "tak" över ingången så att snö och regn inte kommer in, och så ett titthål där jag kan se in och se om hon är "hemma". Precis som med allt annat som ändras så är hon just nu inte intresserad av att gå in. Hon är verkligen en vane-katt. Förhoppningsvis går hon in igen om ett par veckor. Jag har "puttat" in henne några gånger, bara för att visa henne att det fortfarande går att komma in, och då har hon stannat därinne en stund. Innan ombyggnaden låg hon där inne varje dag.


Dags för frukost! Missar ju fredagsfrukosten på jobbet idag också (mammon är 7,45, mitt i frukosten) och det är den femte på raken jag missar. Känns verkligen som en evighet som jag var på jobbet en fredagsmorgon. Men nästa vecka är jag där! Ha en bra dag!

2 kommentarer:

  1. tur man slipper pappografi :)

    Trevlig helg

    SvaraRadera
  2. Jag ska göra mammografi den 30/10, nervös som f*n.

    SvaraRadera