söndag 5 oktober 2014

Sjukstuga

Gokväll. Bara en liten kort uppdatering. Här är det sjukstuga som gäller... har åkt på en dunderförkylning. Kände att det killade lite i halsen i fredags. I går hade jag ont i halsen och rösten hade försvunnit. Sen kom hostan i går kväll och natten ägnade jag åt att hosta loss mina lungor (kändes det som). Snorig är jag med. Orken är minimal, har inte gjort mycket mer än legat i soffan och hostat idag.

Syrran kom på eftermiddagen och hjälpte mig att flytta min säng och lite andra möbler i sovrummet, så att jag kan ha huvudet i huvudändan av sängen. Har legat åt fel håll sedan operationen. Kan ju bara ligga på min vänstra sida, och hur kul är det att glo rakt in i väggen... Speciellt inte eftersom jag är vaken så många timmar varje natt. La mig med huvudet i fotändan, men då kan jag inte utnyttja att sängen är höj- och sänkbar. Nu är det i alla fall fixat.

Veckan gick bra. Jobbade 4 h/dag måndag-torsdag. Ont hade jag hela tiden, men jag fick gjort lite i alla fall. Fredag var jag och tog stygnen och sen hos sjukgymnasten. Så skönt att äntligen få duscha!!

Nu skall jag vila vidare.

4 kommentarer:

  1. Hej! Började med Dukan i måndags och är i Attackfasen .Kan man äta kapris då?Krya på dig !Med vänlig hälsning, Ingela i Norrköping

    SvaraRadera
    Svar
    1. Googlar man Dukan och Capers så verkar det vara OK med kapris i alla faser, alltså också attack. Själv gillar jag det inte...

      Radera