måndag 24 augusti 2015

Bara 4 månader kvar

Gomorron. Måndag. Varför är man alltid så trött på måndagmornar? Samma visa varje vecka.

Gårdagen inleddes alltså med en promenad, sen blev ingenting gjort efter jag stekt kycklingen. Satt ute på altanen till 16 ungefär, sen var det för varmt att sitta ute, trots att jag hade med mig fläkten ut.


Vad rolig fläkten ser ut när man fotograferar den "under gång"!

Hamnade i soffan där jag löste korsord och kollade på Netflix. Värsta slödagen. Mat blev slarvigt också, missade mellanmålen och åt samma lunch och middag. Mår så mycket bättre med de regelbundna mattiderna som blir när jag jobbar.

Söndag 23 augusti 2015:
Motion:
10.149 steg (hälsosamt tempo 7.749 steg)
86 aktiva minuter
(mål 10.000 steg/100 minuter)

Mat:
Frukost: Gröt av grynblanding, Stevia, kanel och några färska jordgubbar
Mellis: -
Lunch: Kycklingsallad
Mellis: 1 ägg
Middag: Kycklingsallad

Idag är det 4 månader kvar till julafton. Det är alltså 4 månader kvar tills jag är i Thailand. Jag oroar mig en del för det. Fast inte för flygresan!! Inte än i alla fall. Jag oroar mig för att jag har gått på en nit med mitt hotell. Jag var ju så korkad att jag bokade hotellet INNAN jag läst vad andra tycker om det på TripAdvisor. Måste säga att betygen är väldigt varierande. Det är ett budgethotell, så jag räknade inte med några 5-stjärniga recensioner. Men flera har skrivit att det är det värsta stället de varit på, åk inte hit! Andra är nöjda. Jag hade ju hjälp av syster och styvmor när jag bokade, fattar inte att ingen av oss tänkte på att kolla vad andra skriver.

Jag har också fått höra från några olika personer att jag var korkad som bokade ett hotell som krävde betalning så tidigt. Jag kan alltså inte ångra mig. Nåja, det får bli som det blir. I värsta fall får jag väl hitta mig ett annat hotell och anse de 5.500 kr förbrukade...

På torsdag skall jag börja i kören igen, efter ett års uppehåll. Jag började ju på terapi förra hösten, och det var därför jag tog en paus. Terapin rann ut i sanden efter jul, jag hörde aldrig av honom igen. Dum som jag var så hörde jag inte av mig heller. Men han skulle vara hemma för att frugan skulle få barn, var så rädd för att något hade hänt och jag ville inte tränga mig på. När jag kom på att det inte skulle bli något så var det ingen idé att hoppa på kören igen. De skulle åka till Island i slutet av maj och hade tränat mycket inför det. Men nu skall jag börja igen! Det skall bli kul.

Edit: GLÖMDE!! Viktrapportering. -0,6 kg. totalt -1,1 kg. Jäklar vad långsamt det går. Men jag vet att jag inte är tillräckligt strikt. Bara att fortsätta!

Ha en bra måndag!

1 kommentar:

  1. Förstår att du vill att det ska gå fortare. Men du vet ju säkert att det är bra om det går saktare. Det är ju neråt iaf. 😊
    Kram

    SvaraRadera