tisdag 25 augusti 2015

Huvudvärk

Gomorron. Jättekul (not) att vaknade med samma sprängande huvudvärk som jag hade hela dagen igår. Så där att det blixtrar bakom ögonen. Jag trodde att det handlade om att det var åska i luften igår, men nu vet jag inte. Orkar inte en dag till med samma skallebank! Speciellt inte då jag behöver vara på alerten idag mellan 15-18, då vi skall gå en utbildning i Hjärt- och lungräddning på jobbet.

Halva styrkan gick igår, och idag skall resten av oss gå. Förra gången vi hade utbildning på jobbet så hade jag opererat ut en tand samma dag, så jag hoppade över den. Jag har inte gått någon utbildning sedan jag var tonåring och sjöscout, så det är verkligen på tiden!

Nej, gårdagen var ingen bra dag. Inte blev det någon promenad heller, för min vänstra fot spökade. Vet inte vad jag har gjort med den, men tidvis kunde jag knappt stödja på den. Något med "knölen" på utsidan foten.


Måndag 24 augusti 2015:
Motion:
8.520 steg (hälsosamt tempo 1.352 steg)
84 aktiva minuter
(mål 10.000 steg/100 minuter)

Mat:
Frukost: Gröt av grynblanding, Stevia, kanel och några färska jordgubbar
Mellis: 1 ägg
Lunch: Kycklingsallad
Mellis: En liten burk Lindahl's kvarg
Middag: Köttfärssås och sallad

Min lilla lista ovan är säkerligen fullständigt ointressant för er som läser, men den är väldigt nyttig för mig. Jag får svart på vitt hur jag sköter mig, och blir peppad att göra bättre från mig nästa dag. Jag sticker inte under stol med att jag är en tävlingsmänniska som gillar siffror och statistik, speciellt kul är det med alla steg.

Så. Idag vill jag göra bättre ifrån mig! Det är i alla fall min intention. Fast just nu skulle jag bara vilja krypa ner i sängen igen. Hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk, för det har jag absolut ingen lust med!

Avslutar med en bild på hur min fina Bollchryss såg ut när jag kom hem igår. Jag brukar se en eller två mördarsniglar på min lilla stengång, men aldrig i blomman och definitivt inte så många som här! Jag klarade inte av att döda dem så jag tog i dem med tång och kastade dem hårt in i grannens gavel... jag har säkerligen inte sett det sista av dem (men de kanske kommer ihåg sin luftfärd och låter bli att besöka mig igen...).


Ha en bra tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar