fredag 25 september 2015

Äntligen!

Gomorron. Äntligen kommer jag iväg och simmar nu på morgonen, för första gången på evigheter. Jag har gjort det lätt för mig då jag redan igår eftermiddag packade bagen med allt i och förberedde frukosten. Att morronsimma en fredag är så mycket smidigare än andra dagar, då jag ändå äter frukost på jobbet. Ingredienserna till min gröt står i kylskåpet (gryn, mjölk och bär) och det är bara att ta med idag. Att morronsimma de andra dagarna i veckan innebär att jag antingen får äta frukost innan jag åker hemifrån (det blir för tidigt) eller också får ta av min arbetstid efter jag kommer till jobbet för att äta frukost (gillas väl inte av cheferna).

Igår var det kören igen. Det är SÅ KUL!! När vi kom dit såg vi att de hade nya stolar. Jag var så glad att jag hade med mig min uppblåsbara fotpall eftersom jag inte ens kunde nudda golvet med tårna, så höga var stolarna.


Jag brukar ju ha problem med vanliga stolar också och får väldigt lätt ont i ryggen då jag får sitta längst ut på stolskanten för att nå ner till golvet. Det är inte lätt att vara kort (jag är bara 153 cm). Vi tränar i alla fall för planerade föreställningar 3-5 mars. Vi har ingen aning om var vi skall sjunga eller hur vi skall binda ihop alla låtar till en föreställning, men vi har 15-20 låtar som vi antingen kan eller håller på att lära oss.

När vi gick igenom vilka låtar vi skall ha med så var det en låt som några av oss "hade på tungan" men inte kom ihåg vilken det var. I pausen snackade vi vidare och jag hade den verkligen på tungan, så irriterande att inte komma på vilken det var. Telefonerna åkte upp och vi började googla och kolla på YouTube. Nope, vi kom inte på det. När jag kom hem satte jag på datorn och fortsatte leta, jag kunde inte få den ur huvudet. Slängde ut frågan på Facebook, där jag är vän med flera som slutat i kören, och som kanske skulle komma ihåg vilken låt det var. I alla fall var det två personer som gav mig rätt svar, en nuvarande medlem och en före detta. Då kunde jag gå och lägga mig utan att fundera mer. Låten hette River Boulevard ifall någon undrar :)

Snart dags att sticka iväg till simningen. Jag är så glad för att det inte är samma väder som när vi åkte hem från kören igår. Snacka om ösregn!! Det fullkomligen vräkte ner. Nu är det bara kallt (6°C). Jag kommer att vara som en ispinne när jag kommer fram.

I eftermiddag tar jag en halvtimme ledigt och åker in till stan och möter bloggkompisen Åsa med sambo. De är i stan över dagen för bokmässan och deras buss hem till Vadstena går kl 18. Det får bli en snabbfika på lite mindre än en timme. Det skall i alla fall bli kul att ses första gången!

Ha en bra dag! Det är FREDAG ifall någon har missat det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar