onsdag 9 september 2015

Armband

Gomorron. Inte mår jag bra. Inte mår jag dåligt. Mår mittemellan. Alltså inte tillräckligt sjuk för att vara hemma eller tillräckligt frisk för att gå till jobbet pigg å glad. Blä. Hatar mittemellan. Antingen kan väl förkylningen gå och gömma sig eller komma upp och slåss?

Kollegan I-M och jag har börjat samla på armband. Tidigare har hon köpt några olika armband till oss, ett plastarmband från Barnsjukhuset, som tyvärr är för plastigt att ha på sig, och ett annat som gick sönder (glömt vilket det var...). Så när jag kom på att jag ville köpa ett armband från Himlen är överskattad, så köpte jag ett till henne också. De kom igår. Här är mitt.


Vi fick dra lott, för båda var fina, men olika. Hennes var med randiga pärlor. Vi kanske skall ha "delad vårdnad" om dem och byta ibland? :)

Hon berättade då att hon också beställt varsitt armband till oss, där det står Jag är jag. De har inte kommit än. Vi har ju redan Fuck Cancer armband, jag har alltid på mig två:Hon har ett armband som det står Aldrig ensam på, så jag var ju "tvungen" att beställa ett sånt till mig igår också... Och sen beställde jag varsitt från Suicide zero (eftersom jag tycker att jag fortfarande var "skyldig" henne minst ett armband... :) ).

Nu kommer vi alltså att ha väldigt många armband på oss, men vi har också skänkt pengar till bra saker. Skall visa de andra när de kommer. Om någon har tips på andra ställen där man kan köpa liknande armband och stödja "a good cause", så kommentera. Jag vet att Childhood säljer armband också, men de har så fula pärlor...

Motionsmässigt händer inte mycket här. Det är konstigt hur fort en liten förkylning sätter sig på kondisen. Jag har ju bara 7 minuters promenad hem från jobbet, och igår var jag andfådd när jag gick upp för den lilla backen jag har på hemvägen. Kändes som jag gått 2 mil eller nått... Matmässigt går det väl så där, fuskade med glass igår. Men när man har ont i halsen får man äta glass. Så det så!


Ha en bra onsdag! 

2 kommentarer:

 1. http://www.lydiavanner.se
  Armband för cancerrehabilitering
  Jenny C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Nu har vi beställt varsitt därifrån också :)

   Radera