tisdag 8 september 2015

Ont i halsen

Gomorron. Även idag skulle jag vilja ligga kvar i sängen. Känner mig uschlig, men inte tillräckligt uschlig för att vara hemma. Vet inte om jag kan säga att ColdZyme har gjort sitt jobb, att vara så här mittemellan är inte kul det heller. Kanske bättre om förkylningen kommer "upp och slåss"? Halsont är inte kul, hoppas det släpper.

Det känns som om jag inte gör något annat än shoppar nu för tiden... Igår ramlade jag på en deal på Let's deal. Det var hur länge sedan som helst som jag handlade något där, men nu såg jag en annons på Facebook som jag fastnade för. Det var en soft-shell-jacka som kostade 599 kr istället för 1.498 kr.


Jackan jag har nu är en ren sommarjacka, utan något foder alls. Och den har gått sönder i svetsningarna på flera ställen, så jag hade ändå behövt köpa en ny. Visade dealen för kollegan I-M och vi köpte varsin. Jag tog en himmelsblå och hon tog en orange. Det verkar vara en ordentlig jacka av bra kvalitet.

Nu på morgonen kollade jag in vilka deals de har mer, och hittade en till.. Krokar till hörlurarna som kostar 0 kr i stället för 99 kr, det enda man betalar är 39 kr i frakt.


Jag köpte just ett par vita.

Kan förresten meddela att kycklinggrytan jag gjorde i söndags var godare igår än den var i förrgår... mysko, annars brukar ju smaken förstärkas när den får stå ett tag. Jag skall i alla fall hoppa över marineringen nästa gång och se hur det blir.

Hoppas jag blir lite piggare under dagen, jag hatar verkligen att må så här. Jag skall åka till Ellös på fredag och det går nog inte om jag inte är frisk. Vill inte utsätta min gamla mormor för en förkylning. Hoppas verkligen jag blir frisk(are)!

Ha en bra tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar