fredag 11 september 2015

Att leta efter saker

Gomorron. Å så var det fredag igen. Man tycker ju att det är måndag väldigt ofta, men det är ju faktiskt så att det är fredag lika ofta :) I eftermiddag bär det av mot Ellös, vi blir hämtade direkt när jag slutar jobbet. Det skall bli så härligt att komma upp och ta det lugnt. Jag har ju varit väldigt trött denna veckan med förkylningen i kroppen, så jag skall inte göra mycket vettigt alls i helgen. Jag hoppas det blir bra väder så jag kan sitta ute på mormors altan och lösa korsord.

När jag fyllde år fick jag ett jättefint silverhalsband av en f.d. kollega. Jag tog då av mig mitt HOPE-halsband som jag köpt från Barncancerfonden för säkert 10 år sedan. Jag har haft på mig det 24/7 sedan dess, men nu åkte det av. För några veckor sedan upptäckte jag att mitt nya halsband gjorde mig alldeles svart om halsen. Jag hade inte märkt att både halsen och halsbandet var alldeles svarta. Jag tog av mig det nya halsbandet och köpte hem silverputs. Det gick inte att få bort. Ända sedan jag tog av mig mitt nya halsband har jag letat MÅNGA gånger efter det gamla. Det där med att leta efter saker kan driva mig till vansinne ibland. Man letar och letar, ofta på samma ställer flera gånger i rad, men hittar det inte. Jag hade ingen som helst minnesbild av var jag hade lagt halsbandet. Men igår hittade jag det! Jag har flera små lådor som står på en hylla i arbetsrummet, och i en av de lådorna låg det!


Nu känner jag mig inte så naken längre. Det har varit väldigt konstigt att vara utan halsband i flera veckor. Konstigt dock att detta halsbandet inte blir svart. Eller att jag inte blir svart av det... Jag var väldigt nära att köpa ett nytt, men tänkte att jag skulle vänta lite och leta lite till, och det var ju tur.

Nu sitter jag här och skriver i mörkret på mitt nya upplysta tangentbord. Så fräckt! Och så mycket enklare att se tangenterna! Oftast behöver jag inte se tangenterna, men när jag behöver det så är det så otroligt mycket enklare att se dem i mörkret då de lyser :)


Tangenbordet är köpt från netonnet och kostade bara 199 kr (fri frakt). Rekommenderas!

Efter helgen skall jag ta itu med motionen igen. Då borde jag vara frisk från förkylningen. Jag måste ta itu med morronsimningen igen. På mitt gym fanns det tidigare bara ett pass som passade trasiga mig och det var våtväst. Onsdagar 19.15. Nu denna terminen har de, som jag skrivit om förut, börjat med YinYoga också. På exakt samma tid. Loggade just nu in på gymmet för att boka en av de 2 passen. Våtvästen fanns inte med i schemat alls. YinYogan fanns med men är inställd. Fan också. OK, då får jag simma vanligt och/eller gymma vanligt då. Mitt löfte inför nästa vecka!

Oj, tiden springer iväg. Klockan är tio i 7 och här sitter jag i pyamas. Det är fredag och det betyder fredagsfrukost på jobbet. Måste dock göra i ordning alla mina burkar med ingredienser till min gröt. Så "so long". Ha en skön fredag. Får se om jag skriver något från Ellös, internettet där är lite skakigt.

2 kommentarer:

  1. Hoppas du får en skön helg med korsordsskrivande och solsken. Det är ser ju ut att bli en fin fredag vädermässigt. Kramis från Mamma Mia

    SvaraRadera