tisdag 22 september 2015

Höst-depp

Gomorron. Alldeles nyss kom Maggie in och levde verkligen upp till uttrycket "blöt som en dränkt katt". Hon verkar inte lida av det själv, men hon var genomblöt. Ofta när det regnar ser jag henne sitta med huvudet in under en stol eller fotpall och kroppen utanför, hon har så tjock päls att hon inte märker hur blöt hon blir.

Det är verkligen höst ute nu. Igår kväll slängde jag den vissnade bollchryssen och planterade ljung istället. Och någon annan silvrig sak som jag glömt vad den heter.


Fint blev det i alla fall.

Annars händer ingenting här. Jag försöker äta rätt men inte vara totalt upphängd på det, det är därför jag är lite tyst. Jag borde motionera mer. Bara tanken på att sticka iväg tidigt på morgonen när det ösregnar ute... näe jag vill inte! Jag skulle så gärna, någon gång i mitt liv, vilja slippa alla dessa borden och måsten och bara vara. Att slippa gå omkring och ha dåligt samvete för minsta lilla sak. Att någon gång få vara nöjd med den jag är eller vad jag gör. Men det verkar aldrig inträffa. Blä vad jag är trött på allt. Idag känner jag mig väldigt negativ. Höstvädret gör det med mig. Och pressen att åtminstone gå ner lite inför Thailand. Det är ju  bara 92 dagar kvar...

Mer än så hade jag inte att säga idag. Ha en bra dag!

3 kommentarer:

 1. Du hinner med! I dag regnar det på både slott och koja, likadant för alla! Tror aldrig man kan bli fri från sina måsten, det kommer alltid nya måsten hela tiden. Det gäller att ha "kul" på vägen. Förstår precis din frustration när alla måsten ligger och knör som en full tvättkorg, det finns ingen botten hur mycket man än tvättar undan. Här är det City gross som bestämmer middagarna för familjen, jag har mest pulvrat. Det har varit bra med lite variation och lite nya goda middagar.
  Må så gott så länge. Kramis Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla mina "måsten" och "borden" handlar om mat och motion. Resten har jag inga problem med... Kram

   Radera
 2. Mina måsten och borden brukar jag oftast skita i nuförtiden, det handlar om att må så bra man kan och just nu mår jag bara bra när jag gör sånt jag gillar och är bra på, typ matlagning.
  Lite skit i hörnen dör man inte av och när det blir för djävligt startar jag robotdammsugaren;)
  Motion får jag av promenader i ur och skur, men tyvärr alldeles för korta för min smak, jag orkar inte gå så långt längre, men i alla fall en eller 2 korta om dagen. Bättre än ingen.
  Hoppas Dukan hjälper dig att komma närmare ditt mål inför Thailandstrippen. Jag är nöjd att LCHF verkar funka för mig, trots mindre motion än vad jag önskar.
  Kram Mona

  SvaraRadera