onsdag 23 september 2015

Tummen ur

Gomorron. Nu på morgonen har jag gjort något som jag tänkt göra nästan dagligen i många, många år... Varje morgon, lunch och eftermiddag när jag går till och från jobbet korsar jag en stor gata. Det är med livet som insats jag korsar den, eftersom bilisterna kör som galningar och inte ser att vi som går/cyklar/moppar också har grönt. Jag har nu skrivit till Göteborgs kommun och berättat hur det är och gett lite förslag, får se om jag får något gehör.

Jag vet inte hur många gånger jag har kommit över med nöd och näppe och tänkt att jag skall skriva till kommunen, men sen glömt bort det när jag kommit till jobbet. Stadsgränsen mellan Göteborg och Mölndal går precis där, så det var lite knepigt innan jag kom på vilken kommun jag skulle skriva till. Men nu är det gjort! Får se om de svarar.

Ikväll skall jag på Yin Yoga! Det skall bli spännande att se vad det är. Och att se om min skraltiga kropp klarar av det. Vanlig yoga funkar inte för mig, det får jag ont av. Jag stod i valet och kvalet om jag skulle testa detta eller gå på våtvästen, båda börjar idag, men jag kom fram till att det var bra att vara med på första passet av yogan. Då får man kanske mer instruktioner än om man hoppar in när alla andra redan har testat. Gillar dock inte att det är så sent, 19-20 håller det på. För mycket tid mellan jobbet och det börjar.

Idag har jag lite träningsverk. Inte för att jag var på gymmet igår, utan jag var och handlade. Jag handlade betydligt mer än jag hade tänkt, och det var som värsta gympasset att bära hem det. Extrapris på kyckling och annat tungt, jag tippar att det var ca 12-14 kg jag bar hem i ryggsäcken och en kasse. Jag var helt mör när jag kom hem. Och då bara för att mötas av 2 stora paket utanför min dörr. Jag hade beställt kattsand, och de lämnar den utanför dörren. Postens "smarta" bud hade inte ställt den bredvid dörren, utan rakt framför. Så när jag kom hem med min tunga packning fick jag först flytta 3 x 14 kg kattsand från dörren och sen bära in det och allt jag handlat. Puh. Vem behöver gå på gym???

Dags att gå till jobbet. Ha en bra dag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar