fredag 4 september 2015

Rosa skor (!)

Gomorron. NU var vi där igen. Fredag :) Härlig känsla. Igår efter jobbet var det lite stressigt. Jag hade med mig min "dramaten" till jobbet, för jag skulle hämta paket på Maxi. Men först gick jag till Intersport där de hade skorea. Jag har ju i stort sett bara använt Reebok Easy Tone de senaste åren. Världens skönaste sko. Tyvärr säljs den inte längre :( Sen är det en annan nackdel också, så fort de börjar grusa kan jag inte använda dem, då får jag punka och de går sönder. Så jag var på jakt efter ett par sköna, mjuka skor som inte går sönder när man går på vassa stenar.

Det blev ett par "spring-skor" från McKinley i grått med rosa detaljer. Jag är ju definitivt ingen rosa person, men de får duga.


Det ser ut som om insidan är aprikosfärgad, men det är den inte. De var nedsatta från 799 kr till halva priset.

Sen gick jag vidare till Maxi och hämtade 2 x 3,5 kg kattmat, massa godis till Maggie och igloon jag köpte. Jag vet inte om igloon kommer att funka, eller om den är för liten, men den får stå där i vardagsrummet. Lådan åker ut IDAG!


Det kan hända att Maggie tycker att den är för liten, vi får se. När jag fått hem allt detta hade jag hela 10 minuter på mig innan det var dags att sticka till kören. Jag fick åka buss in igår eftersom A som jag åker med först skulle ha styrelsemöte med kören, de började en timme före oss. Skönt att åka bil hem :)

Nu känns det som om min rygg har blivit lite bättre. Jag har inte haft så förbaskat ont denna veckan som jag hade förra veckan. Så fort jag varit hemma har jag suttit bra, antingen i soffan eller i min nya stol. Lånestolen på jobbet kommer inte förrän nästa vecka, det skall bli spännande att se hur den blir. Hoppas så att den kommer att funka så att jag kan beställa en sån. Förra veckan på kören hade jag jätteont i ryggen. Vi sitter på hårda stolar, som dessutom är aningens för höga för mig. Jag når inte riktigt ner till golvet, och det blir väldigt obekvämt att sitta så i 2 h. Igår hade jag med mig mitt uppblåsbara fotstöd (köpt på Ett enklare liv). Så mycket bekvämare! Jag kan verkligen rekommendera det till någon som är lika kort som jag är (jag är 153 cm).

Nu skall jag packa ihop alla ingredienser för att äta min gröt på fredagsfrukosten på jobbet. Ha en bra fredag!

2 kommentarer:

  1. Gillar hon det nya huset?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har ingen aning, tror inte hon har varit inne i det än...

      Radera