tisdag 1 september 2015

September

Gomorron. Hej hösten. Hej september. Jag vill inte! Jag vill ha mer sol. Det behöver inte vara högsommarvarmt, men denna vår/sommar/höst känns det som om vi har gått till ytterligheterna hela tiden. Antingen har det varit hur varmt som helst eller också skitväder. Varför inte lite lagom? Vi är ju landet lagom...

Igår var jag och köpte ett nytt tangentbord på MediaMarkt, ett trådlöst och litet. Jag har lite svårt att skriva då mina fingrar inte hittar tangenterna, de sitter tätare än på ett vanligt stort tangentbord. Det är alldeles mörkt i rummet nu så jag ser inte något heller. Men jag vänjer väl mig. Skönt att slippa sladdar.

Idag lyxar jag till det lite med min gröt. när jag var på Maxi igår hade de extrapris på odlade blåbär. Jag brukar aldrig köpa bär, men dessa såg läckra ut. Så idag har jag blåbär på gröten (och lite chia-frön)!


Riktigt gott! Trodde aldrig att jag skulle gilla att äta gröt, och ha mjölk i. Om jag äter något som är bra för mig så känns det direkt vid första tuggan. Precis som om magen tackar mig. Likadant om jag äter något som inte är bra för mig, det känns direkt. Gröt är något som magen tackar mig för direkt. Jag hoppas verkligen inte att jag tröttnar på att äta gröt för det är ju en perfekt frukost.

Efter jobbet idag skall jag moppa till Mölndals centrum och bli stucken. Hög tid att vaccinera mig inför Thailandsresan. Jag ringde dem igår och sa att jag tog Havrix 2002 men inte tog den sista dosen (som man skall ta ett år efter näst sista) men damen jag pratade med sa att de ändrat rekommendationerna. Kroppen har tydligen ett minne av de första sprutorna, så jag behöver bara ta en till. Sen var det någon mer jag skulle ta också, så det blir visst 2 sprutor.

Eller moppa förresten, jag kan ju gå. Fast då får det inte ösregna. Det är 4 km enkel väg, så det är ju en lagom promenad. Jaha, kollade just på SMHI...


Det skall alltså regna precis hela dagen idag. Jippe... not! Då får jag ju användning av min nya regnponcho. Fast hur i helvete viker man ihop den? Den skall vikas på något fiffigt sätt så att man kan stuva ned den i "sig själv" (magfickan) men det följde inte med någon manual...

Dags att ta itu med dagen! Ha en bra dag!

1 kommentar:

  1. Hoppas din 25-årsklocka blir fin. Jag tar av min när jag är hemma, blir ju svettig på handleden;)
    Jag är ju Mactok och älskar min MacBook med belysning i tangentbordet. Maken har en billigare variant och eftersom han börjar bli skumögd har han problem att hitta tangenterna när det skymmer.
    Kramar från Mona

    SvaraRadera