torsdag 1 oktober 2015

Det gick bra

Gomorron. Oktober. Nu är det höst på riktigt. Det märks på vädret. Kallt och ruggigt. Undrar när våra nya jackor kommer, de skulle skickats i måndags enligt Let's Deal-appen. Jag fryser!!

Ja, det gick bra igår. Jag vet inte om det berodde på Diklofenak-kuren jag påbörjade igår eller värmedynan eller att tillräckligt med tid hade passerat för att ryggen skulle "läka" sig själv, men jag är tacksam. Nu är jag bara lite stel och har "normalt" ont av min kontorsstol. Bara 3 veckor (eller mindre) kvar tills min nya kommer :)

Nu har väl kollegan och jag hittat vårt sista armband... Det kom igår.


Nu har jag 6 armband på vänster arm och 3 på höger. Fullt alltså. Men vi har stött massa föreningar/fonder och fått fina armband "på köpet".

Igår var jag och hämtade moppen, den blev klar en dag tidigare än vad jag räknat med. Det var tydligen spänningsregulatorn, det kostade 1200 kr för en ny (inkl. arbetet). Gott att ha ljus igen. Då kan jag åka och simma imorgon bitti som planerat.

Jag vägde mig imorse och jag har bara gått ner 0,8 kg de senaste veckorna. Men det är i alla fall ett litet minus, inget plus. Fortsätter kämpa vidare men är bara så jävla trött på allt att jag inte orkar skriva om det här. Kämpar med mycket på många plan som jag inte kan skriva här, men där kan jag i alla fall säga att allt går väldigt bra. Mer specifik än så kan jag inte vara.

Tog just ett kort på min fönsterkatt. Nästan varje lunch och eftermiddag när jag kommer hem sitter hon och väntar på mig i fönstret. Det är kul att se det ögonblicket när hon fattar/ser att det är jag som kommer. Då sträcker hon på sig och i samma ögonblick som jag sätter nyckeln i låset så hoppar hon ner och kommer ut i hallen. Fast hon stannar inte framför mig, hon går vidare in i sovrummet och lägger sig på golvet och vässar klorna på klösmöbeln. Hon vänder sig om hela tiden för att kolla om jag kommer och tar upp henne. Det är vår lilla ritual.


Ha en bra torsdag. Ikväll är det kören :)

3 kommentarer: