fredag 2 oktober 2015

Jaha...

Gomorron. Äntligen fredag igen! Å vad jag älskar fredagar. Vår fredagsfrukost på jobbet är en väldigt trevlig halvtimme och sen sitter känslan i hela dagen. Sen känslan när man går hem är inte dum den heller :) Och så favorittypen av helg: den helt utan planer. En sån väntar mig nu. De enda måstena jag har är att tvätta och röja lite i lägenheten. Inget betungande alltså.

Igår vid 16-tiden började jag få känning av urinvägsinfektion. Det går väldig snabbt för mig och redan en timme senare hade jag rejält ont. Som tur var hade jag en burk med 100 Furadantin hemma så jag kunde börja medicinera direkt. Jag brukar bara söka för UVI om jag har blod i urinen, men det hade jag inte nu. Tabletterna verkar ganska snabbt, inom 3 h var besvären i stort sett borta. Innan dess är det ett evigt rännande på toaletten, så jag var tyvärr tvungen att stanna hemma från kören. Och inte blev det någon simning nu på morgonen heller :( Jag har sagt det förut och jag säger det igen: jävla skitkropp!!

Om inte vädret är för dåligt i eftermiddag så skall jag ta mig en promenad när jag slutat jobbet. Men inte en mil som i söndags, det fick jag alldeles för ont för :)

Ha en bra fredag!

2 kommentarer:

  1. Låter härligt med en promenad när nu vädret är skönt Ha en bra helg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så skönt om man bara är rätt klädd. Lätt att ha för mycket kläder på sig :)

      Radera