fredag 9 oktober 2015

Glömde...

Gomorron. Gick upp som vanligt och gick in i duschen. Halvvägs klar kom jag på att jag inte alls skulle ha duschat. Jag skulle ju simmat! Men det var för sent när jag kom på det. Jag hade inte förberett något och så var jag ju ändå halvduschad. Lika bra att fortsätta.

Skall se om jag inte kan komma iväg och simma i helgen, fast jag blir skakig bara av att tänka på det. Har så svårt för ljudnivån i simhallen på helgerna, när hela simhallen är full av skrikande barn. Jag har ju nedsatt hörsel på båda öronen efter alla mina öroninflammationer som barn, och det verkar som om jag är extra känslig för vissa ljudnivåer. Visserligen dämpas ljudet lite av mina hörlurar, jag lyssnar på talbok i min vattentäta mp3-spelare, men inte helt. Jag kan för övrigt starkt rekommendera att lyssna på talbok när man simmar, för även om simning är underbart skönt tycker i alla fall jag att det är förbannat tråkigt. Det blir lite roligare med en bra bok i öronen!

Igår var det kören. Det är härligt vilken energi och glädje det ger. Igår tränade vi på 3 låtar; Utan dina andetag, I got the music in me och Brave. Vi håller på och tränar inför våra planerade föreställningar 3-5 mars 2016. Vi har ingen aning om var men det löser sig. Vi har en konsertgrupp som jobbar med detta. Vilka låtar vi skall ha med är mer eller mindre spikat, nu skall vi bara lära oss dem också :)

I veckan kom ett litet paket jag beställt med hårserum. Jag läser bloggen Monas Universum, och hon skrev ett inlägg där hon berättade om detta och man fick rabatt om man beställde via en länk.


Mitt hår är väldigt "frissigt" och flygigt, det skall bli spännande att se hur/om detta hjälper. Jag har i alla fall i lite i hårtopparna nu efter jag tvättat håret. Någon annan som har provat detta?

Nu är det snart helg! Jag har inget som behöver tidpassas i helgen, bara det vanliga tvätta och handla. Jag har en garderob i mitt förråd där det har samlats väldigt mycket, en tanke är att börja rensa den. Det finns säkert saker där som jag skulle kunna lägga upp på Tradera, och ännu mer som jag bara skall slänga.

Ha en härlig fredag!

2 kommentarer:

  1. Jag köpte också, jag har inte frissigt men glanslöst. Köpte till dottern också så då får vi en test på hur det funkar på rakt asiatiskt hår också.

    SvaraRadera