tisdag 20 oktober 2015

Tomt

Gomorron. Usch vad tomt det är utan Maggie hemma. Ingen som mötte mig vid dörren igår, eller som låg och väntade på mig i fönstret i arbetsrummet. Ingen som tiggde mat vid 22, ingen som väckte mig i morse. Tyst visserligen, men tomt.

Jag gick ifrån jobbet strax efter 15 igår så Marita, mormor och moster kunde ta med sig Maggie upp till mormor. De hade ett ärende i stan och skulle nu hem. Allt var packat, det var bara själva katten som skulle packas in i buren. Snabbt kom de iväg och jag var tillbaka på jobbet en kvart senare.

Vid 18 fick jag en rapport från mormor. Maggie hade varit tyst hela vägen upp, hon är verkligen duktig när vi åker bil. Väl framme nosade hon sig igenom lägenheten och hela trädgården innan hon började fjäska med mormor. Hon (Maggie) vet verkligen på vilken sida brödet är smörat, eller hur man nu säger. Mormor är så svag för Maggie, men hon får bara godis (små lågkaloribitar, bara några) en gång om dagen. Så ofta får hon inte hemma, men det är fest när man är hos mormor :)

Annars har här inte hänt någonting. Ikväll skall jag ha en "date" med ryssen som jag chattade med förra veckan, angående mitt back-up program. Får se om vi lyckas lösa problemet. Jag måste också packa inför Ellös-resan, jag åker ju 16.15 på torsdag eftermiddag (får ta en halvtimme ledigt från jobbet). I morgon kväll skall jag på Yinyogan, så det är bra om jag har hunnit det innan dess.

Ha en bra tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar