fredag 6 november 2015

Finbesök i helgen

Gomorron. Å så var det fredag igen :) Härlig känsla. Denna helgen blir lite roligare än en vanlig helg då jag får finbesök från Kalix. Marias plan landar 13.55 så jag arbetar bara till lunch idag. Innan hon kommer skall jag hinna åka och köpa räkor och så måste jag röja/städa lite. Jag var så trött igår när jag kom hem från kören att jag sköt upp det till idag. Det är lite stökigt just nu... presenningarna som hammocken skall slås in i ligger på vardagsrumsgolvet sen förra helgen, det är ju ingen bra placering. Maggie verkar dock gilla dem för hon har legat på dem hela veckan. Jag får stuva undan dem i förrådet tills jag hinner slå in hammocken.

Igår var det kördags. Innan kören satt jag och lyssnade igenom alla 70+ snuttar/hela låtar jag spelat in med mobilen. Alla hette bara ett nummer och det var blandad kvalitet på inspelningarna. Jag hittade 10 hela låtar i samlingen som jag nu döpt om till sina rätta namn och sparat. Jag har inga större problem att lära mig själva melodierna, men texterna måste jag traggla. Då är det så mycket enklare om jag kan lyssna på en inspelning när jag övar. Det är fyra månader kvar tills vi skall ha våra konserter (3-5/3 2016) men det är mycket vi skall lära oss tills dess.


:)

Hoppas just du får en härlig fredag :) Dags att packa ner grötingredienserna så jag kan äta frukost med de andra på jobbet. På återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar