onsdag 25 november 2015

Nojiga jag...

Gomorron. Onsdag. Det betyder gymmet ikväll för mig. Först simning och sen Yinyoga. Hoppar över promenaden idag, jag har ju faktiskt (för en gångs skull känns det som) en fungerande moppe... :)

Jag fick ett långt mail igår från E i Stockholm med massa Thailandstips. Tack! Det mesta hade jag tänkt på, men inte allt. T.ex. att det är lättare att lämna bort tvätten än att tvätta själv och att jag skall se om jag inte kan få något uppsytt under de första dagarna. Är ju inte så mycket för finkläder, äger en klänning, men det kanske finns något jag vill ha.

Jag börjar bli riktigt nojig nu angående flygningen. Det skjuts ner alldeles för mycket plan för att jag skall kunna vara lugn. Vilken rutt flyger man egentligen från Frankfurt till Bangkok? Vilka länder flyger man över?

Ja, som ni kan förstå är min hjärna väldigt fylld av detta just nu. Och kommer så att förbli tills det är dags att åka. Jag nojar ju gärna extra mycket när jag skall ut och resa :) Jag får se fram emot andra roliga saker innan dess istället... Julgalan på fredag med jobbet, middag med hela familjen söndagen den 6/12 och julbord med segelklubben lördagen den 12/12.

Och så måste jag ta itu med detta att kolla igenom vilka kläder jag skall ha med mig. Det är väl inte så lätt att få tag i shorts just nu, så det måste jag kolla i god tid. Det får bli till helgen.

Dags att ta itu med dagen. Ha det bra i regnet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar