torsdag 26 november 2015

Stöveljakt

Gomorron. Mitt på dagen igår kom jag på att jag skulle behöva ge mig ut på jakt efter ett par nya stövlar. Jag har ett par stövletter eller vad det kallas, som är snygga till min klänning, men sist jag hade dem på mig så fick jag så förbannat ont i fötterna. Jag var nära att ta av mig dem och gå barfota, och det var ju inte så smart eftersom jag då befann mig i stan. Orsaken till att jag fick ont i fötterna var för att de var så himla platta och hårda.

Jag kan ju inte ha mina Reebok till klänningen... Det är de enda skorna som mina knepiga fötter gillar. Skorna skall vara breda och väldigt mjuka, klarar inte av alls när de är hårda. Klack funkar inte heller, det klarar varken ryggen eller mitt balanssinne... Jag var en sån där som alltid stukade fötterna i träskor när jag var liten :)

Jag avbokade Yinyogan och begav mig till Frölunda Torg direkt efter jobbet. Först hamnade jag på Cassels och där hade de rea på toppar/t-shirts. De kostade bara 75 kr, så jag köpte 3.


Sen gick jag runt i varenda skoaffär som fanns på torget. Hittade ett par som var OK, men inte OK nog att köpa för det dyra priset 1.200 kr... Till slut hamnade jag på Deichmann och där hittade jag ett par kängor! Jag tog en storlek för stora och la i min gelsula från skorna jag har, och då var de helt OK. Jag tror nog att jag skall klara en kväll i dem utan att få alltför ont i fötterna.


Det är ju mer vinterkängor, men de var inte alls så tjocka. På prislappen stod det 399 kr, och så överstruket till 299 kr. Sen när jag kom till kassan kostade de bara 199 kr. Helt OK. Då är det ingen katastrof om jag inte kan ha dem. Måste i alla fall testa. Funderar på om jag inte skall ha dem på mig idag bara för att se hur de är. Jag har ett par gamla Reebok Easy Tone stående på jobbet, jag kan byta till dem om det är för obekväma.

När jag väl kom hem var klockan drygt 19 och jag orkade inte åka iväg och simma. Jag blir alldeles slut i huvudet av att gå omkring bland så mycket folk. Och nu har de dessutom börjat spela julmusik...

När jag bokade min flygresa så gjorde jag tydligen det via en resebyrå i Spanien som heter Travelgenio. Jag gick bara in på någon sån där flygsajt och bokade, och tänkte väl inte på hur och med vem. I alla fall mailade jag med dem igår och frågade om jag bokat plats på planet. Jag vill sitta i gången på alla flighter, men viktigast är det på den långa resan. Fy för att behöva klättra över någon för att gå på toa. I alla fall så kostade bokning av platser €35 och jag bad dem dra det på mitt kreditkort. De hade alla data, men jag meddelade dem att det var nytt datum på hur länge kortet gällde. Och ny CVC-kod. Trots det så lyckades de inte dra pengarna. De ringde och vi försökte igen, men det gick inte. Jag vet att ICA-banken hade strul igår, förhoppningsvis är det bättre idag. Och ja, jag hade öppnat upp kortet för handel i Europa. De skall försöka igen idag, och som reserv har jag fått uppgifterna på mammas kort, så funkar inte mitt får vi försöka med hennes. Fast vi har samma bank, så om det är det som strular så hjälper det inte :)

Idag är det kören! Vi har börjat med en ny låt, Easy av Seinabo Sey. De började med den förra veckan när jag inte var där, så ikväll blir första gången för mig. Jag har lyssnat på originalet och det fastnade väl inte direkt hos mig, men det blir kanske bättre.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar