fredag 4 december 2015

En ledig kväll

Gomorron. Skall alldeles strax bege mig ut i kylan (nåja, 7°C) och mörkret för att simma. Kan väl inte säga att det så där direkt lockande. Men känslan efter jag har simmat är så go att det är värt att vara som en ispinne en stund.

Igår kväll blev jag oväntat ledig, då körfröken var sjuk. Flera andra kunde inte heller komma, så vi ställde in. Så skönt att bara kunna gå hem och dimpa ner i soffan. De senaste veckorna har jag sysslat väldigt mycket med statistik, inte alls mina arbetsuppgifter. Periodvis har det varit hela dagar med bara Excel. 2 dagar på raken nu på slutet och min hjärna var ganska "fuzzy" igår eftermiddag. Skönt att kunna stanna hemma!

Äntligen fredag idag, och inga planer. Räcker alldeles nog med planerna jag har i helgen. 50-kalas i morgon utanför Borås, och släktträff hos syrran på söndag.

Jag är lite orolig för Maggie. När jag skulle tömma hennes låda nu på morgonen (5.30) upptäckte jag att hon inte kissat sedan jag tömde den sist (igår morse klockan 7.00). Alltså nästan ett dygn sen. Nu sedan jag tömde den så har hon kissat, men det har aldrig gått så lång tid tidigare. Hoppas inte det är något fel på henne!

Ha en härlig fredag!

1 kommentar: