onsdag 9 december 2015

Inget svar än

Gomorron. Blev väckt en hel halvtimme före klockan ringer (alltså 4.30). Kan inte somna om så nära jag skall gå upp, så det var lika bra att lämna den sköna sängen.

Onsdag idag. 11 arbetsdagar kvar. Kollegan och jag räknade ut att vi sen är lediga 18 dagar (vi är 2 av 3 som har ledigt så länge, alla andra jobbar lite eller mycket i mellandagarna). 18 dagar är ju MYCKET :)

Lite dåligt tycker jag att jag inte har fått svar på Maggies prover än. Ringde dem strax efter klockan 17 igår, och hon sa att proverna var klara och att veterinären skulle ringa före klockan 21. Men det gjorde hon inte. Bara strul alltså. Jag skrubbar aldrig ur hennes låda, eftersom sanden jag använder suger upp så bra. Jag bara tar bort alla klumpar och fyller på mer sand. Men nu kände jag att det luktade väldigt starkt av kiss, så igår skrubbade jag allt. Upptäckte då att jag inte alls hade mycket ny sand hemma, bara 2 x 5 kg. Täcker knappt botten på hennes stora låda. Jag beställde 3 x 14 kg på www.animail.se men måste köpa i affären idag. Det är faktiskt mycket billigare att köpa sanden på ICA Maxi (där köper jag Pussi kompakt), men det är också värt en hel del pengar att få den levererad till dörren. Animail har "hemleverans utan kvittering" så paketet ställs utanför min dörr även när jag inte är hemma. Vem snor så mycket kattsand? Risken är alltså liten att jag blir av med den.

En sak slog mig just: hur är det med elen i Thailand? Jag har en sån här vanlig adapter, behövs den? Funkar den?


Ikväll blir det simning och Yinyoga. Skönt. Och så är det nystädat när jag kommer hem :) Ännu skönare!

Ha en bra onsdag.

Här är förresten en Minion som verkar känna mig väldigt väl...


Jupp. Kan inte ens bli lite glad innan jag själv sabbar och förstör. Så korkat att man blir mörkrädd...

1 kommentar:

  1. Den där adaptern passar inte i Thailand.

    SvaraRadera