tisdag 26 januari 2016

Bokat å klart!

Gomorron. Jag har satt mig själv i klistret lite, hoppas det går att lösa idag. Igår morse kom jag på att det var väldigt länge sedan jag var och fick min spruta på gyn (p-spruta). Jag har ju liksom inget direkt behov av den, men jag har varit mensfri sedan 1997 och vill så förbli. I alla fall skall man ta den var 3:e månad, men nu på äldre dar har vi ändrat till var 3,5:e månad. Igår morse kollade jag och det är nästan 4 månader sedan sist. Jag glömde att ringa och boka tid i slutet av november.

Ringde gyn igår och fick tid idag kl 8.30. Bra så. Fick frågan om jag hade sprutan hemma eller recept att hämta och jag sa ja. Var helt övertygad om att jag hade en spruta hemma. Inte nog med att jag inte hade det, jag har inte heller recept att hämta ut en ny... Så jag måste åka dit tidigare, hoppas verkligen de öppnar kl 8, och se om jag kan hitta någon som kan skriva recept, och sen springa till apoteket och hämta ut det. Det finns ett apotek helt på andra sidan Frölunda Torg som öppnar klockan 8. Hoppas verkligen detta går att lösa!

När jag satt och kollade massa ställen att hyra i London i söndags så skickade jag iväg några mail till några som jag tyckte såg bra ut, med lite frågor. Det stället som jag, ända sedan jag började kolla, hela tiden återkommit till, svarade igår. Jag fick bra svar på alla mina frågor så nu är boendet bokat! Det ligger söder om Themsen, alltså inte inne i city, men jag har inget emot att åka lite buss. Inte nog med att det var ett av de trevligare jag sett bilder på, det var dessutom väldigt mycket billigare. Just att det var billigare var en av orsakerna till att jag kollade på andra ställen. Jag kunde inte tro att det skulle vara bra till det priset (kostar lite drygt 500 kr/natt, de andra jag kollat på kostade 1100-1400 kr/natt). Här är länken.

Omdömena är bra och det är till och med så att frukost ingår i priset. Nu är jag ju lite knepig med just frukost, tar med min egen gröt, men jag skall se vad de erbjuder. I alla fall känns det väldigt bra att boendet är bokat och betalat. Idag är det exakt 100 dagar tills jag åker.

Jag fick lite hjärnsläpp i fredags när jag hade så ont i nacken. Jag höjde min skärm på jobbet. PRECIS tvärtemot det jag skulle gjort. Tänkte inte alls. Det innebär att jag nästan hela dagen igår satt och böjde nacken ännu mer... så jävla korkat. På eftermiddagen slog det mig att jag gjort helt fel, så jag sänkte skärmen igen. Idiot. Skall bli spännande att se vad optikern säger på torsdag. Har min syn verkligen förändrats så drastiskt på 14 månader?

Jag måste ta moppen till gyn idag för att hinna tillbaka till jobbet i vettig tid. Hoppas det inte är för mycket snö och is på cykelbanorna. Då blir det läskigt att köra. Det mesta borde dock vara borta. Jag har inte haft framme moppen sen före jul...

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar