måndag 18 januari 2016

Sen... och trött!

Gomorron. Oj. Idag är jag trött... först somnade jag på soffan igår kväll vid 20. Vaknade en timme senare. Dum tid för mig. Antingen skall jag inte somna alls, eller också sova längre. Vaknar jag efter en timme vet jag att jag kommer att få problem med att somna igen. trots att jag är mycket trött. Gick i alla falla och la mig och kollade på de allra sista avsnitten av The Mentalist. Mycket riktigt, svårt att somna. Tog minst 2 h. Vaknade till vid midnatt och gick på toa och då gjorde jag något korkat. Jag kollade på mobilen och såg att den ville uppdatera operativsystemet. Utan att tänka mig för så OK:ade jag det. SEN kom jag på att det skulle ta en evighet och att jag absolut inte fick lov att somna under tiden. Detta eftersom mobilen är min väckarklocka och den ringer inte om jag inte loggat in med SIM-kortets pinkod när uppdateringen är klar. Så jag låg verkligen och kämpade för att hålla mig vaken. Tog säkert en halvtimme. Somnade igen vid 1 och när klockan ringde 5 var jag hur trött som helst. Jag bestämde mig för att ligga kvar tills klockan ringde igen klockan 6. Jag har ett larm då bara för att påminna mig om vad klockan är.

Upp klockan 6 och duscha och här sitter jag nu. Sen och fortfarande lika trött. Gaah!! Och nu har jag just ägnat 10 minuter av min dyrbara tid åt att leta efter kattskrället. Släppte ut henne på altanen för en stund sedan och nu hittade jag henne inte. Det är -13°C ute och jag ville stänga dörren. Inte för att jag tror att hon hoppat över staketet, men jag vill veta var hon är innan jag stänger dörren. Till slut hittade jag henne under sängen!

I fredags var jag verkligen sugen på räkor. Spanade på Facebook och jag såg att Delikatesshörnan tog 99 kr/kg och kompisen på ICA Fiskebäck tog 119 kr/kg. Det var för långt att ta sig till någon av de ställena i kylan, så jag gick till Maxi. Där tog de 239 kr/kg!! Inga räkor för det priset, det är jag för snål för :(

Lördagen spenderades i mina thaibyxor och thaiskjorta. Jag löste en väldans massa korsord och så gjorde jag biffar på 1,5 kg nötfärs. Samtidigt lyssnade jag på körsånger jag spelat in i mobilen. Det såg nog kul ut. Dansade och stekte biff och sjöng för fulla muggar. En skön lat dag. Jag gick utanför dörren i 5 minuter för att skotta undan snön som fallit på min lilla "uppfart". Det var allt.

Igår söndag var det dags för kördag mellan 10 och 16. Vi hade 2 pauser (lunch och fika) på sammanlagt 1 h, så det blev ändå 5 h sjungning. Vi fick massor gjort. Jag har väldigt mycket text att plugga in, det är nu bara 5 torsdagar och 1 kördag kvar innan konserterna första helgen i mars! En torsdag försvinner då "fröken" är upptagen med annat. Jag var helt slut när jag kom hem och somnade som sagt i soffan.

Inför konserterna är det mycket planerande och jag anmälde mig igår till att vara med i Marknadsföringsgruppen. Jag kan nu posta på vår Facebooksida och skall, sen när vi släpper biljetterna, lägga upp ett event och börja göra reklam för konserterna. Vi skall bara ha 3 konserter och vi är lite drygt 30 personer, så med 3 x 100 biljetter att sälja så blir det inte ens 10 per person. Vet inte hur mycket vi kommer att behöva marknadsföra oss, känns som nästan alla kan sälja 10 biljetter till sina nära och kära. Vi får se. De gjorde så här förra konserten också, då var jag inte med.

Jag vägde mig i morse och det var inte så roligt. Samma som förra veckan. Men jag ballade ur lite i helgen, framförallt igår. Det bjöds på kakor på fikat och jag tog några. Sånt brukar synas på vågen direkt, det är som om jag är allergisk mot sötsaker och kolhydrater. Det är bara att ta nya tag. Jag har inte tappat modet :)

På andra plan har det varit en mycket bra vecka. Kan inte skriva något om det här men jag kan i alla fall rapportera det. Jag känner mig mycket stark.

Oj vad tiden går. Stressig morgon det här. Och inga bilder har jag tagit i helgen heller. Nästan. Bara på tulpanerna och katten, men de har ni ju sett tidigare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar