torsdag 14 januari 2016

Tulpaner

Gomorron. Är lite sen. Fastnade på TripAdvisor där jag nu gett omdömen på mitt hotell, massa restauranger och annat i Ao Nang. Stället där jag skulle läst på INNAN jag bokade mitt hotell... Nu har jag lärt mig det :) En kompis är just nu på ett annat ställe i Thailand, och dit skulle jag åkt istället. Så fint! Små elefantbebisar som kommer och badar på stranden och jättefina rum. Får se om jag åker tillbaka till Thailand någon gång, då blir det kanske dit.

Igår gick jag till Maxi direkt efter jobbet, hade glömt att köpa grötgryn och toapapper när jag var där senast. Köpte också 2 st buntar med 7 tulpaner i varje. Älskar tulpaner, och då helst gula. Men det fanns bara rosa. Tyvärr verkar det vara mest blad, man ser inte själva blommorna. Det var väl därför Maxi bara tog 20 kr för 7 st...


Men det kanske blir bättre när de slår ut. Det ser väl konstigt ut om jag tar bort de stora bladen? Då blir det ju ingenting kvar.

I alla fall så kommer nu en period där jag köper tulpaner nästan varje vecka. Inget säger "snart är det vår" som tulpaner.

Annars har jag inget att rapportera. Allt går bra, jag mår så bra som jag kan. Maten funkar som jag har tänkt mig.

Ikväll börjar kören och vi kickstartar med en kördag på söndag (då vi sjunger hela dagen). Eventuellt skall jag åka och hälsa på min syster på lördag, de har precis flyttat in i ett hus söder om Göteborg. Men kanske skjuter jag på det till nästa helg, eftersom hela söndagen försvinner i körsång. Jag blir ju lite knäpp om jag inte får vara hemma på helgen... Vi får se.

Ha en bra torsdag! Idag är det kallt ute (-9°C här just nu). Brrr.

1 kommentar: