fredag 19 februari 2016

Back to work

Gomorron. Fortfarande ont i örat och huvudet, men jag går till jobbet idag. Alldeles för många frånvarande för att jag skall kunna stanna hemma. Hoppas det blir fredagslugnt.

Igår hände absolut ingenting här. Jag placerade mig i soffan på morgonen och lämnade den inte förrän det var dags att gå och lägga sig. Jag maratonkollade på "Ellen" (en talkshow med Ellen DeGeneres) hela dagen. Nästan. Vilade och kollade på TV om vartannat. Någon i vår Eklandagrupp eftersökte träningsredskap till salu och jag fick sålt anordningen jag hade på min sovrumsdörr när jag tränade axeln efter operationen. En sån där gummibandshistoria där man drar och tränar. Jag har massa saker som jag skulle vilja sälja av. Får se om det blir Blocket eller Tradera.

Jag vägde Maggie igår, och hon är nu nere på 6,8 kg. Så lite har hon inte vägt sen före jag fick henne. Chattade också lite med hennes förra matte J, och jag skall försöka bada henne själv i helgen. Det kan bli intressant. Jag fick förslaget att jag skall bada med henne, det kanske är enklare än att hänga över badkarskanten. Om jag skall sitta med i badkaret så skall det vara med kläderna på! Även om jag klipper hennes klor innan så är de vassa mot bar hud... Sen måste jag också komma på ett sätt att förhindra att hon smiter in under badkaret. Och badrumsdörren skall givetvis vara stängd. Detta kan bli intressant... Jag skall köpa schampo och balsam imorgon så får vi se hur det går.

Ha en skön fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar