torsdag 25 februari 2016

Torsdag

Gomorron. Torsdag. Kören ikväll. Rep med musikerna som skall spela på våra konserter. Har jag övat texter? Bara lite. Inte så mycket som jag borde. Det ligger över mig som ett svart moln. Gör att det inte känns så roligt som det skulle kunna kännas. Jag hatar när det blir så här, att saker går från att vara roliga till att bli ett tvång. Men jag vet att jag kan mer än jag tror och under konserterna kommer vår "fröken" att stå framför oss och "vifta" och då mimar hon. Det är till stor hjälp att hon mimar orden.

Tyvärr har vi många biljetter kvar att sälja, endast konserten på söndagen är nästan fullsatt. De 2 på lördagen är halvtomma. Eller de var det i förrgår. Hoppas vi får sålt lite fler biljetter, för det är ju inte roligt att sjunga för/till massa tomma stolar. Jag och P, som är de som är med i marknadsföringsgruppen, har lite planer på hur vi skall sälja fler biljetter. Vi skall prata om det ikväll. Måste säga att det skall bli skönt efter nästa helg när detta är över. Börjar bli "lite" trött på alla låtarna nu...

Som jag skrev igår är det mesta blä just nu. Jobbet går jättebra. Gillar att ha mycket att göra. Inte så mycket att det blir stressigt, jag har ingen deadline att jobba mot. Men så mycket att jag inte behöver fundera på vad jag skall göra härnäst. Men bortsett från jobbet har jag inte lust med någonting. Inte mer än att kolla på TV. Så då gör jag det. Brukar ha sådana här perioder ibland. Bara att "hänga med".

Jag längtar efter våren. Jag längtar efter att promenera. Men den förbannade höften sätter stopp för det. Hoppas det släpper snart. Blä blä blä.

Stod och skvallrade med grannen igår efter jobbet, Figos matte. Ni vet Figo som är den enda hund som Maggie gillar. De brukar ju "pussas" när de ses :) I alla fall berättade jag om problemen med min högljudda granne. När de hade varit här förr-förra söndagen och kollat in hur jag bor så gick jag in på www.birthday.se för att kolla vad de hette. Igår när grannen och jag pratade gick vi in där igen, för jag hade glömt deras namn. Då såg jag något mysko. Nu är bara han folkbokförd på den adressen! Så fort går ju inte ändringen av folkbokföring igenom, så de måste ju ha gjort den ändringen INNAN de var inne och kollade hos mig. Varför var de då inne hos mig? Mysko.

Grannen berättade lite annat obehagligt också... Jag tror det är bäst om jag inte beblandar mig med dem. Hoppas nu de som bor ovanpå anmäler dem till Mölndalsbostäder så att vi kan få ett slut på musikspelande mitt i natten.

Ha en bra torsdag. Jag skall göra mitt bästa för att min skall bli bra... och jag håller tummarna för att min körkompis A, som jag åker med varje torsdag, har frisknat till så att jag slipper köra moppen in ikväll. Hon messade mig och förvarnade mig om att hon eventuellt skulle stanna hemma ikväll. Fy för att köra in till stan ikväll...

Avslutar med en bild på min livsnjutare. Det var sol på altanen igår när jag kom hem på lunchen och hon njöt.


2 kommentarer:

 1. Jag hänger mest framför tv´n jag med. Eller sover. Hur mycket jag än sover blir jag inte pigg just nu. Kanske årstiden. Brukar avsky mars. Grått, slask... Huvudet under täcket.Bara att släpa sig till duschen kan vara världens bedrift.

  Men att blogga med någon såhär piggar iallafall upp lite. :)
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sorry, missade att publicera din kommentar :) Mars är ingen favvis. Förutom när solen tittar fram. Ha det gott!

   Radera