tisdag 29 mars 2016

Det var den påsken det

Gomorron. Dags att vakna! Upp å jobba! Inte så lätt när man fått sova tills man vaknar i 4 dagar. Eller nja. Minst en dag var Maggie min väckarklocka, men de andra dagarna har jag fått sova tills jag vaknade själv vid 7. Detta är ju den lyxigaste helgen på hela året, med så mycket ledigt. Kristi Flyg finns ju också, men då måste man ta en dag ledigt för att få 4 dagar i rad.

På Påskafton stack jag iväg till Frölunda Torg för att se om de hade något kul. Som vanligt när jag gick in på Cassels kunde jag inte gå därifrån utan att handla något... jag var på jakt efter några "tjock-tröjor" som inte såg så slafsiga ut, som de jag redan har.  Jag hittade 2.


Denna var nedsatt från 499 till 99. Jätteskön! MEN jag är så van vid stora bylsiga tröjor att denna känns lite ovan, den är så kort! Men jag tycker verkligen om den.


Denna var nedsatt från 299 till 159. Sen hade jag en bonuscheck på 50 kr, så jag betalade 208 kr för båda två. Ett kap tycker jag!

Eftersom jag inte hade någon tid att passa vandrade jag runt där ett bra tag, men hittade inget annat som jag behövde eller ville ha.

På söndagen, Påskdagen, åkte Marita och jag till Borås. Brorsdottern var hemma från Uppsala, brorsonen med flickvän var också där. Och svägerskans föräldrar. För en gångs skull lyckades vi knö oss ner alla runt köksbordet, annars brukar alltid ett gäng få sitta i vardagsrummet. Det var en mycket trevlig eftermiddag med mycket tjöt. Förra året pyntade min familj "äldsta kärringen vid bordet" (mig) men i år var jag bara tredjen äldst. Men jag pyntade mig själv och tog en bild. Tycker jag ser lite galen ut... :


Men det bjuder jag på...

Igår hände inte mycket. Rena lyxen att bara göra ingenting. Gillar det :)

Veckan som kommer innebär inget speciellt. Ledigt från kören på torsdag också, "fröken" hade något annat för sig. Jag har bokat in mig på våtväst imorgon. Ser fram emot lördag då jag skall fixa min nya mobil!! Jag är så trött på att behöva ladda denna ca 3 ggr/dag. Batteriet är verkligen trött.

Ha en bra tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar