tisdag 1 mars 2016

Mars

Gomorron. Så var det mars då. Kommer våren snart? Eller kommer det där berömda bakslaget... det som alltid kommer med snö och kyla, när man tror att våren är på väg. Varenda år. Hoppas inte.


Jag tänker positivt och säger att vi inte får någon mer snö nu. Kallt är det visserligen, -5°C ute just nu. Men det är bättre än snö. Allt är bättre än snö. Punkt.

Igår tog jag mig till Rusta igen, jag tänkte utnyttja den där checken på 100 kr som jag hade. Köpte massa som ändå går åt (blockljus, värmeljus, diskmedel, tvättmedel och deo) och fick min rabatt. Snål-Hanson :) Men allt jag handlade är ju ändå förbrukningsvaror. Här går det åt väldigt mycket ljus, så det är ju bra att ha ett lager.

När jag kom hem och hade packat undan allt tog jag mig en promenad i området. Om jag håller mig borta från backar så funkar höften ganska bra. Jäkla invalido.

Jag går och väntar på semesterlistan på jobbet, så att jag kan ansöka om semester runt vecka 36 (första veckan i september ungefär). Jag vill åka till Grekland igen, men inte Kreta. Jag roar mig med att surfa runt och kolla. När jag åker till London i maj har jag ju bokat boende via Airbnb, och det finns i Grekland också. Det handlar bara om att hitta ett sätt att ta sig dit. Någon som har tips på bra öar att åka till? Jag vill helst ha sandstrand, gillar inte klapperstenstrand som det verkar vara på de flesta öarna. Och när det gäller boendet är AC, WiFi och kyl på rummet ett måste. Det finns ju så himla många resebyråer och resmål att man blir alldeles snurrig. Jag vill också helst komma bort från det turistiga.

Ha en bra tisdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar