torsdag 10 mars 2016

Så kul!

Gomorron. Vaknade med en sån där go känsla i kroppen. Träningsvärk men samtidigt mjuk. Gott-ont brukar jag kalla det. Jag hade nästan glömt bort hur KUL det är med våtväst. Och jobbigt! Det är väl den enda aktiviteten denna skadade kropp kan göra där jag blir andfådd utan att kroppen lägger av. Våtväst är så skonsamt mot kroppen men samtidigt får man massa motion.

Det enda jag inte gillar är att det är så sent. 19.15. Jag hade gärna gjort det direkt efter jobbet. Och sen är det lite stressigt när det är slut. 20 tjejer skall dela på 6 duschar. Jag brukar vara snabb upp och hinna med första omgången, men det är inte så lite stressande att stå och duscha med över 10 personer som står och glor på en och vill att man skall skynda sig. Vi gick upp ur poolen klockan 20 och jag lämnade stället 20.25. Då hade jag hunnit skölja av västen och lägga tillbaka den i väst-rummet, duscha och klä på mig alla kläder (många lager eftersom jag moppade). Bara stress. Men sen när jag kommer hem är det extra skönt att sätta sig i soffan.

Ikväll är det ingen kör, körfröken skulle iväg på annat. Helgen är planlös än så länge, precis som jag gillar. Jag har lite ärenden jag skall göra. Bland annat åka till Telenor och se hur och när jag skall beställa min nya telefon. Och så behöver jag hitta ett par nya jeans. Annars är det bara det vanliga som handla och tvätta.

Ha en bra torsdag!

2 kommentarer:

 1. Låter som en väldigt effektiv vattenjympa.

  Apropå piller är det ju synd att en del läkare ska vara så avig.
  Medicinerna finns ju för att en del behöver dem. Och håller man sin dos
  borde det ju vara solklart att man kan sköta medicineringen. Jag har dem
  problemen med mina Sobril. Utan dem blir min maga värtsta Cusings syndrom magen,
  men ibland orsakar en avig läkare samma reaktion... Och jag har låg dos pga stress-
  skadad.

  Ha det gott!
  Sussie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får se hur det går i eftermiddag. Jäkla jobbigt att man skall få kämpa så. Jag har läst om så många opererade som fått akut järnbrist och måste få dropp eller injektioner, och de får kämpa som katten för att få det utskrivet. Det är dyrt, men livsnödvändigt för dem med låga järndepåer.
   Kram

   Radera