tisdag 16 augusti 2016

Imorgon blir det utlottning!

Gokväll. Japp, imorgon blir det utlottning här i bloggen. Varför då? Jo, bloggen fyller 8 år. Kan inte fatta att det har gått så lång tid. Kommer så väl ihåg att jag precis hade börjat med Xtravaganza (pulvrade ju i 4 månader och gick ner 40 kg, som jag ganska snabbt gick upp igen..). Bloggen har gett mig så otroligt många nya vänner och bekantskaper. Inte klokt egentligen.

I alla fall så har mamma och jag bestämt att vi skall lotta ut 2 av mammas halsband. 2 lyckliga vinnare alltså. Jag har 3 bilder med sammanlagt 31 halsband som man kan få välja från. Så det är bara att komma tillbaka hit imorgon och vara med i utlottningen!!

Igår var första arbetsdagen efter semestern. Jag var lite orolig på morgonen, hade ingen aning om vare sig lösenordet till datorn eller "mönstret" för att komma in i mobilen. Men det satt i fingerspetsarna, så det var inga problem. Det tog mig hela dagen att ta hand om saker som blivit liggande när jag var borta.

I morse när jag vaknade låg Maggie på byrån i mitt rum. Hon älskar ju mormors fina skänk, så jag har undrat över varför hon inte ligger på min byrå, som har samma form. Men det gjorde hon alltså i morse. Kortet är lite suddigt för jag hade inga glasögon på mig när jag tog det...


Idag kom paketet med Hårkontroll Boost. 60 tabletter som räcker i 30 dagar. Kostade mig 269 kr (finns många ställen att köpa, men jag köpte på Apotea som har fraktfritt och dessutom 7 % extra rabatt via Hyresgästföreningen (nej inte sponsrat!!)). Jag var inne på Life i Sisjön bara för att kolla vad de tog, och det var mer än 100 kr mer... Lönar sig att kolla runt alltså. Dessa piller skall jag ta i 3 månader nu, om jag följer rekommendationen. Sen tar man vanlig Hårkontroll efter det. Det kostar lite mindre. Det skall bli väldigt spännande att se om något händer.


Nu har jag precis varit och simmat. 1.000 m blev det. Tisdagar är inte den bästa dagen att simma på... Simhallen har 8 banor på 50 m. 2 av dem är alltid tagna av simsällskapet MASS. 2 av dem är för barnen. Så vi motionärer får 4 banor på 50 m. På tisdagar delar de poolen i 2 delar, med en tjock barriär i mitten. Alla 8 25 m banor på "andra sidan" är för MASS. Och 3 av banorna på "denna sidan". Och så 2 till barnen. Vi motionärer får då 3 st 25 m banor. Lite skillnad. Som tur var så vet folk detta och många undviker tisdagar.

I morgon har jag bokat in mig på YinYoga. Det var ett tag sedan nu. Dags att börja röra på fläsket! Torsdag börjar kören och på fredag efter jobbet kommer mamma. Lördag och söndag får jag Stockholmsbesök. Ingen rast, ingen ro.

Ha en skön kväll!

5 kommentarer:

 1. 😂 Du måste haft en jobbig semester om det va första semesterdagen igår...😂😂😉

  Du måste ha glasögonen på dej,så där suddiga bilder kan du ju inte visa... 😂😉

  Klart jag vill med på utlottningen imorgon...kikar in då
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vad petig du är :) Ändrat nu.

   Ser inte ett skit utan glasögon... har glasögon i sängen när jag kollar på film (sover med dem då jag somnar till filmen) men sen tar jag av mig dem där och tar inte på mig de vanliga förrän jag kommer till badrummet. De metrarna brukar jag klara utan...

   Kram

   Radera
 2. Spännande att du testar våra produkter. Skriv gärna på vår facebooksida vad du tycker om resultatet.
  https://www.facebook.com/Harkontroll/?fref=ts

  Mvh
  Team Hårkontroll

  SvaraRadera
 3. Spännande att du testar våra produkter. Skriv gärna på vår facebooksida vad du tycker om resultatet.
  https://www.facebook.com/Harkontroll/?fref=ts

  Mvh
  Team Hårkontroll

  SvaraRadera