onsdag 17 augusti 2016

Utlottning!!

Gomorron. Idag fyller bloggen 8 år. För att fira det, och för att visa lite mer av mammas alster, bestämde mamma och jag oss för att ha en utlottning. 2 personer vinner varsitt halsband.

Reglerna är enkla: Lämna en kommentar med ditt namn och vilket halsband du vill ha. OBS! Glöm inte namnet. Gärna en efternamnsinitial också, t.ex. Lena H. Ser du att någon annan kommenterat med samma namn och initial före dig, skriv något som gör att jag kan skilja er åt. Glöm inte halsbandsnumret!!

Mamma säljer alltså dessa halsband. Billigt. De kostar 60 kr/st. När det gäller halsband 23-31 så gör hon även matchande armband. Armbanden kostar 40 kr/st. Sen finns det en massa andra armband också. Se länkarna:

Här länken till ett inlägg jag gjorde tidigare, med massa armband och halsband. Där finns även mammas mailadress, ifall du vill beställa något direkt från henne.

Här är länken till mammas blogg. Det ligger inte så många smycken där nu, men så fort vi får fram snygga kort kommer det att fyllas på.

Här kommer bilderna på de halsband man kan vinna! UTLOTTNINGEN SLUTAR SÖNDAG 21/8 klockan 20. Då drar vi 2 slumpvis valda vinnare! Skriv helst inga andra kommentarer på detta inlägg än rena tävlingsbidrag.Hoppsan. 10 och 18 var visst samma...


Vinnarna kommer då att publiceras i ett inlägg. Har jag inte din mailadress så får du själv komma hit då och se om du är en vinnare.

PS. Det verkar som om några har svårt att kommentera här i bloggen. Antingen kan du gå in på min länk till detta inlägg på Facebook och skriva vilket halsband du vill vinna där, eller maila mig på zitalena at gmail.com (byt ut at mot @) så lägger jag en kommentar åt dig här i bloggen.

Lycka till!!

21 kommentarer:

 1. Nr 10, Maria S 😀

  SvaraRadera
 2. Lena S Nr 12.
  Grattis bloggen! 😀

  SvaraRadera
 3. nr 18 vill jag vinna :) Elina E

  SvaraRadera
 4. Nr 15 skulle passa mig som är hjärttokig och har diabetes (blå symbol) Anna P

  SvaraRadera
 5. Madelene Dahlström, nr 19 :)
  d_madelene@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Nr 7 el 1 om det är det med de fina fjärilarna 😊
  Maggan P

  SvaraRadera