onsdag 5 april 2017

Lär få lida imorgon...

Gokväll. Sitter här och mår väldigt bra i kroppen. Just nu alltså. Värre lär det bli imorgon. Idag har jag och kollegan I-M varit på gymmet. Kors i taket! Måste krypa till korset och erkänna att det var första gången i år. Simmat har jag gjort, men inte varit på gymmet. Sen jag var där senast har det gått från att heta Life till STC. Alla maskinerna var nya och lite andra uppfräschningar hade också gjorts. Alla maskiner hade bra instruktioner, men vi träffade en herre som gav oss lite extra instruktioner när det såg ut som om vi inte visste vad vi gjorde. I morgon lär jag ha träningsvärk, men det är vad jag kallar för gott-ont. Jag njuter (lite) av det. När jag kom hem tog jag en väldigt varm dusch. Älskar att duscha varmt. Börjar vid "spärren" (38°C) och brukar sluta vid 44°C. Varje gång jag höjer är det nästan precis så att jag inte står ut.

Denna veckan kommer att gå i motionens tecken. I måndags fick jag ett mess från min nya vän Jesper. Han ville promenera. En timme gick vi, snabbt, genom Eklanda. Halvvägs hämtade vi upp hans hund (en amstaff som heter Donna). Hittade lite blommor i skymningen, tyvärr blev bilden suddig.


Gymmet idag alltså. På fredag skall vi promenera i Eklanda med en av flyktingfamiljerna. På lördag skall J och jag promenera i Änggårdsbergen. På söndag skall jag och minst en av mina nya grann-vänner åka till stan och se en utställning om Göteborgs födelse. Om jag fattar det hela rätt blir det en del promenerande då också.

Igår tog jag äntligen tag i detta att ta bort muddarna på min höst- och vårjacka. Hatar verkligen att vara varm runt handlederna, får panik av det. Så jag klippte helt sonika av muddarna och nästade kanterna. Så skönt att slippa värmen. Maggie låg bredvid mig och spann, så jag kunde inte motstå att lägga huvudet på hennes mage. Finns det något mer rogivande? Skulle kunna ligga så hur länge som helst. Men jag vågar inte lägga tyngden på hennes mage, så det krävs en hel del muskler för att inte tynga ner henne.


Imorgon är det kören. Vi tränar för ett litet framförande den 20 april. Massa lärare kommer från halva världen till Pedagogen (där vi tränar) och vi skall sjunga 3 låtar för dem. Teach your children well, Ett hus vid havet och Don't stop me now.

Nu skall jag ta och krypa ner i sängen. Lägenheten är nystädad och jag är ren och har en härlig känsla i kroppen. Så gonatt!

1 kommentar:

  1. Må bra vecka med många härliga rörliga inslag:-)

    SvaraRadera