måndag 23 oktober 2017

En grå vecka

Gomorron. Hoppas verkligen på bättre väder denna veckan som kommer. Det har varit mycket regn och grått här ett tag nu. Men det är ju höst, och jag bor på Västkusten = regn och grått. Ingen idé att klaga :)

Ser på RunKeeper att det endast blev en promenad (som jag registrerade) p.g.a. vädret. Jag ser också att nästa sak jag registrerar blir nr 400. Fin siffra. Jag har tydligen förbränt över 100.000 kalorier också. Synd att inte alla försvann på en gång :)

Inga bra kort tagna under veckan heller. Då har ju ingenting hänt, eller? Det var i alla fall väldigt trevligt att komma tillbaka till kören i torsdags (efter 3 veckor borta med taskig hals). Flera av tjejerna önskade mig välkommen tillbaka. Så skön känsla att vara saknad!

I lördags var jag hos mamma i 4 h. Med nästan 2 h resa åt varje håll så blev det en heldag. Hon hjälpte mig att sy upp och sy in (kil i ryggen) ett par nya jeans, och så letade vi skor åt henne. Mina amerika-köpta Skechers passade henne perfekt på bredden, synd att man inte kan köpa wide size i Sverige. Får se om vi kan skaffa från USA, har snackat lite med Carol (som jag arbetade för sista året i San Francisco) och de har ett PayPal-konto, så det kanske går att lösa.

Under lördagen började jag känna mig lite dassig (igen) med ont i hals, öra och huvud. Men jag har ju redan gjort detta en gång denna månaden! Så gårdagen blev verkligen lugn. Gjorde inte mycket vettigt. Idag känns det bättre. Puh!

Jag ville bara ge ifrån mig ett livstecken, även om jag inte har något att berätta. Nu är det gjort. Ha en bra vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar