onsdag 7 februari 2018

Massa saker som gör mig glad idag!

Go eftermiddag.

Idag (och igår) har jag haft så många saker som gjort mig glad. Tänkte jag skulle lista dem så att jag kommer ihåg att allt inte bara är tråkigt, jobbigt och deppigt.
  • Jag blev av med den förhatliga kängan igår. Istället har jag nu en "dubbelskena" som jag skall ha dygnet runt i 3 veckor, och sen varje gång som jag skall ut och gå på ojämnt underlag. Så här ser den ut.

  • Denna skena behöver jag inte ha tillsammans med skor hela tiden. Hemma räcker det med tofflor. Det innebär att jag inte behöver släpa in massa smuts och skit i lägenheten hela tiden. Eftersom tofflor är bra mycket bättre än skor så undrar jag i mitt stilla sinne om jag kan gå i tofflor på jobbet? Lite jobbigt eftersom det är jag som öppnar dörren om någon ringer på... ser ju så där kul ut om någon kommer där med gråa fluff-tofflor...
  • Idag när jag kom hem från jobbet var det nystädat för första gången på 4 veckor. Avbeställde städningen för 2 veckor sen för att jag inte orkade röja bort allt som måste röjas bort inför en städning (tar bort massor och ställer undan).
  • I natt var första gången sen natten mellan 17-18 januari som jag kunde sova på sidan! Har sovit på rygg under denna tid, och då sover jag inte bra. Att ha stora klumpe-kängan med mig i sängen gjorde väl också sitt till. Nu hade jag bara tofflan (och skenan) på. Och soffkudden jag hade under är också borta ur sängen. Så gött!
  • Jag fick tillstånd av läkaren att promenera till jobbet, så det gjorde jag i morse. Bara 900 m, men för mig som har varit bunden till taxi i flera veckor var det en otrolig frihet att kunna gå själv. Det tog 16 min istället för 7-8 minuter, men det var det värt. Eller rättare sagt, jag hade jävligt ont sen, men jag tror mer på att det är mina Reebok som skaver än att jag blev trött. Måste använda andra skor, men det blir svårt med is och snö under fötterna.
  • Eftersom stygnen är tagna får jag nu få "vatten och tvål" på foten. Vet inte om det inbegriper schampo och balsam. Men jag kan i alla fall ha foten på badkarskanten när jag sitter där på min pall, utan att slå in den i massa plast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar