torsdag 8 mars 2018

Begravning

Imorgon skall jag på en begravning. Ser inte fram emot detta. När jag började på firman för nästan 23 år sen så kom Christer in i bilden nästan direkt. Han var en av de två grundarna av firman, men han bestämde sig för att han inte ville vara med och "direktöra" utan mer finnas i bakgrunden. Han började jobba med dokumentation. Med mig. Så från 1996 ungefär så jobbade vi tillsammans. I 12 år minst. Innan han fick en diagnos och behövde dra sig tillbaka.

Men vi hade kontakt i alla år. Förra våren var jag hos honom med frun L och bara umgicks. Vi pratades vid i telefon med några månaders mellanrum. Jag älskade verkligen Christer. Han var som en andra-pappa till mig.

I morgon är det hans begravning. Jag skall gå. Ägaren skall gå. Min numera pensionerade kollega skall gå. Han är så himla snäll att han kommer upp från söder och hämtar mig så att jag slipper ta buss och pendel för att åka till begravningen. Och idag när han var hos oss (han jobbar hos oss varje torsdag) så sa jag att jag ville ha en "handblomma". Det fixar han innan han kommer och hämtar mig. Fina kollegor.

Men jag vet att jag kommer att gråta som fan imorgon. Har med mig en pack med näsdukar. Tur att man inte sminkar sig....

Annars har inget upphetsande hänt mer än att jag numera kan göra tåhävningar med båda fötterna. Kunde inte det tidigare. Står på tå varje chans jag får.

Har jag något foto för detta inlägg? Hm det måste ju bli på katten... Nä. Kollar igenom korten. Mest från min matlagning i helgen. Det skiter vi i. Så inga kort.

MEN om  ni är i närheten den 14 juni så har vi en konsert på Teater Uno.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar