onsdag 21 mars 2018

Tränar vidare...

Gomorron. Igår var det dags för rehab igen, tror det var 3 veckor sen sist. Jag var lite nervös över vad han skulle säga, för foten är fortfarande svullen och det känns som om den har stelnat till de senaste dagarna. Det är nu drygt 2 månader sen operationen, och jag är otålig! Vill att foten skall bli bra NU!

Jag är så rädd för att göra något fel, så att jag försvårar läkningsprocessen och sen blir fast (haha) med en stelnad fot. När jag skadade foten för 14 år sedan så var det just felaktiga råd från 2 olika läkare (där var det inte snack om någon sjukgymnastik eller rehab) som gjorde att foten "fastnade" och jag nästan alltid hade ont i den.

I alla fall så fick jag berätta vad jag hade gjort med den sen sist, och då sa jag att förutom att gå fram och tillbaka till jobbet och affären (och lite annat) så har jag fått städa själv hemma. Städerskan har brutit handen. Så i helgen har jag städat en hel del och i måndags krälade jag på golvet när jag dammsög under soffan och sängen. Inte bra sa han. Vila mer. Det är ju det jag försöker göra så mycket som möjligt, så det var ju bra att han inte sa att jag skulle gått mer.

Så här ser foten ut nu. Fortfarande svullen, men ärret läker fint tycker jag.


Det jobbiga är att jag fortfarande inte har full känsel på sidan av foten. Nuddar jag den så pirrar det väldigt obehagligt. När jag skall sova så ligger jag på sidan och jag kan inte ha foten med sidan ner på madrassen, det är äckligt. Så jag får sticka ut foten utanför madrassen :)

Men jag längtar väldigt mycket efter att promenera, så jag blir tokig nästan. I söndags beställde jag ett par nya skor på nätet, med Memory-foam i innersulan. Jag skall provgå dem inne först, så att de inte är för smala (mina breda "ankfötter" funkar inte i alla skor, men Reebok brukar funka).


Det syns knappt på bilden, men det är "bullar" på innersulan. Kan nog vara skönt för fötterna med lite massage.

Annars händer det som vanligt ingenting här. Bortsett från städning i helgen var det bara korsord och Netflix som gällde. Jobbet är just nu ganska enformigt. Jag håller på att lägga upp ett aggregat i vår priskalkyl. Det är 280 olika varianter. Jag började i torsdags och har i stort sett inte gjort något annat sen dess. Igår försvann ju en massa timmar när jag var på rehab, men när jag gick hade jag inte kommit längre än till variant 129... Så det är "några" dagars jobb kvar. Ögonen går i kors när man gör samma sak hela tiden...

Idag blir det också ett litet avbrott då jag och kollegan skall åka till vårt tryckeri och lära oss hur vår nya webbsida skall läggas upp. Det blir kul!

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar