fredag 10 juni 2011

Ingen sovmorgon idag heller...

Gomorron. Ledig idag då det är studentdags i Borås. Hade ställt klockan på 7.30. En timme tidigare ringer mamma och väcker mig. Grrr. Inte kul att vakna arg, men det är borta nu. Natten var uppdelad, som vanligt. Men i natt var det inte mitt fel, vaknade en halvtimme efter jag somnat av att Cornelia höll på att spy i min säng. Detta är mycket ovanligt, och hon blev nog paff när jag tog henne i nackskinnet och fick ner henne på golvet i tid... Sen var jag vaken en stund innan jag lyckades somna om.

Tunikan kom igår, så efter jobbet tog jag en promenad i regnet och hämtade den. Den passade bra! OK, själva modellen är ju lite tältig, men den satt bra över bysten. Denna tunikan är ett av de få plaggen jag har som inte har urringning ända ner till naveln. Skönt att man inte behöver ha linne. Kan inte förstå varför alla tröjor skall ha så djupa urringningar! När man ser tröjor på skyltdockor eller på webben i "normala" storlekar så är de inte så urringade. Men så fort storlekarna blir lite större så tror tydligen de som designat tröjan att även bysten sitter längre ner... Någon annan som känner igen problemet? Bara för att man drar en större storlek så sitter ju inte bysten längre ner!!

Takfläkten har också kommit till Clas Ohlson på Frölunda Torg. Får ta bussen dit i helgen och hämta den. Funderar på om jag skall gå om jobbet och hämta en säckkärra, det är nog ett ganska stort och tungt paket. På moppen lär jag ju inte få hem den i alla fall.

Jag blir hämtad om 2 h, ganska skönt att slippa stressa. Det enda jag skall göra innan dess är att duscha och klä på mig. Vi åker ganska tidigt, så att vi slipper stressa om/när vi inte hittar parkering. Vi skall också hämta upp mamma, så det blir en liten avstickare. För 2 år sedan, när Rebecca tog studenten, så åkte vi också tidigt och så fikade vi ganska nära skolan. Nu vet vi ju var fiket ligger, så vi skall ta en fika idag också om vi hinner. Ute är det grått, hoppas verkligen det kan vara uppehåll åtminstone när de kommer ut på skolgården. När Rebecca tog studenten så såg man ingenting för hela skolgården var full av uppfällda paraplyer, regnet öste ner.

Ha en skön fredag, i morgon kommer massa kort från dagen. Nu duschen!

2 kommentarer:

 1. JO jag känner igen det, i alla fall förr....för även när jag var som störst var jag inte bystig...men de förutsatte att man hade Dolly Parton-boobisar bara för att man drog strl 54 :(

  Kul att den passade i alla fall
  kram

  SvaraRadera
 2. Välkommen... mulet men än så länge uppehåll... håller alla tummar och tår!

  Kati

  SvaraRadera